Verzenden en retourneren

Verzenden en verzendwijze

In Nederland wordt uw pakket standaard verstuurd via PostNL of een andere vervoerder.
Wij verzenden alle pakketten binnen Nederland voor € 6,95.

Levertijd

Producten die direct uit onze voorraad leverbaar zijn worden in Nederland binnen 3 à 4 werkdagen verzonden.

* Het heropstarten van de wereldeconomie brengt de nodige problemen met zich mee. Zo is er wereldwijd een gigantisch vraag ontstaan die groter is dan het aanbod. Hierdoor is er schaarste ontstaan op het gebied van grondstoffen, productiecapaciteit en beschikbare containers voor transport. Dit heeft als resultaat dat sommige producten een langere levertijd hebben dan u van ons gewend bent. Dit staat bij de betreffende producten vermeld.

Retourneren

Gebruikte artikelen nemen wij niet retour. Ongebruikte producten kunnen uiteraard worden teruggestuurd. Dit kan binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Online Tafel Dekken zal de verzendkosten in bepaalde gevallen vergoeden.

Online Tafel Dekken zal dan al uw betalingen vergoeden, inclusief eventuele leveringskosten die wij in rekening gebracht hebben voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Tenzij wij het product zelf bij u afhalen, zal deze betaling gedaan worden wanneer wij het product hebben ontvangen of wanneer u kunt aantonen dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is voor u kosteloos.

Voorwaarden voor het (gratis) retourneren voor de consument

Een product dient aan de volgende voorwaarden te voldoen om het te retourneren:

  • Binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling kan een product geretourneerd worden.
  • ​Het product dient – indien redelijkerwijs mogelijk- in originele verpakking geretourneerd te worden;
  • Het product dient ongebruikt te zijn;
  • Het product dient in gebreke te zijn of wel beschadigd te zijn.

Indien aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, dan kunt u het product gratis retourneren. Met andere woorden: indien wij een verkeerd product hebben verstuurd of het product is beschadigd geraakt tijdens het vervoer kunt u op onze kosten retourneren. We raden het u aan om breekbare producten verzekerd terug te sturen i.v.m. kans op breuk.

Schade

Heeft uw product schade of is er sprake van een productiefout? Laat ons dit zo snel mogelijk weten. Stuur ons een e-mail met de volgende gegevens:

  • Uw ordernummer;
  • Het artikelnummer van het product waarom het om gaat;
  • Foto’s van de schade en de verpakking;
  • Detailfoto van de schade van de artikelen;

De foto’s zijn van belang voor het afhandelen van de schade.

Let op: schades moeten binnen 5 werkdagen na afleverdatum per e-mail aan ons gemeld worden.

Klachtenafhandeling

Indien u niet tevreden bent over onze producten of service, kunt u contact opnemen met info@onlinetafeldekken.nl. Wij proberen op werkdagen binnen 24 uur reageren op uw klacht. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Retouradres

Online Tafel Dekken
Staalsteden 4-13
7547 TA Enschede
Nederland