Zakelijk bestellen

Bent u een horecaondernemer en op zoek naar servies, bestek en glaswerk voor uw horecazaak? Online Tafel Dekken staat voor de hoogste kwaliteit en snelle levering. Wij adviseren u graag.

Online Tafel Dekken is een handelsnaam van Marotura Trade bv. Wij zijn dé specialist in het leveren van servies, bestek, porselein, aardewerk, glaswerk, keukengereedschap & decoratie. Bij ons bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment, snelle levering en lage prijzen. Daarbij staan kwaliteit en goede service hoog in het vaandel. Van restaurants, hotels en overige horecaondernemingen tot evenementen, verenigingen en particulieren: iedereen kan bij ons bestellen.

Alles voor de perfect gedekte tafel!

Tevreden gasten, dat is waar het om draait in de horeca. Tevreden gasten komen weer terug. U wilt daarom altijd beschikken over topproducten. Wij hebben alles in huis voor een perfect gedekte tafel voor uw horecaonderneming! Wij garanderen de kwaliteit die u verwacht.

Prijzen producten

Voor de zakelijke klant hanteren wij andere prijzen dan voor consumenten. Bedrijven genieten namelijk van extra aantrekkelijke tarieven. Bent u benieuwd naar onze prijzen of wenst u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk een offerte op maat aan te vragen.

Herroepingsrecht

De regels van Boek 6 en Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek zijn van toepassing op Business to Business aankopen. Voor de zakelijk klant is het herroepingsrecht niet van toepassing, De Wet Koop op Afstand geldt namelijk alleen voor consumenten.

Meer weten?

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar ons assortiment – met onder andere prachtige servies en glaswerk – en wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.